ACCIDENT RUTIER

Dacă ati fost implicat într-un accident rutier si capacitatile dumnevoastre fizice au fost afectate, aveți dreptul să solicitați o despăgubire.

ACCIDENT RUTIER

Dacă ati fost implicat într-un accident rutier si capacitatile dumnevoastre fizice au fost afectate, aveți dreptul să solicitați o despăgubire.

TREBUIE SĂ ȘTIȚI:

TREBUIE SĂ ȘTIȚI:

Dacă ati fost implicat într-un accident rutier si capacitatile dumnevoastre fizice au fost afectate, aveți dreptul să solicitați o despăgubire. Nu este vorba doar de tipul de leziuni cauzate de un membru rupt sau de leziuni interne foarte grave. Pentru a obține o despagubire este suficient să simțiti durere sau disconfort. Dacă, ca urmare a accidentului, nu ați reușit să lucrați,sau ati suferit alte pagube materiale, suntem capabili să recuperăm totul pana la ultima monedă.

Dacă in urma unui accident, a avut de suferit doar masina dumnevoastra, raportand accidentul companiei noastre, vă vom repara mașina și în momentul reparației veți primi o mașină de schimb. Acest lucru se va intimpla fara implicarea companiei dunevoastra de asigurări!

CE AR TREBUI SĂ FACEȚI DUPĂ COLIZIUNE?

  • Asigurați-vă că vehiculul dvs. nu reprezintă un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Dacă aveți opțiunea de a vă deplasa mașina într-un loc unde poate fi în siguranță, ar fi bine sa o faceti. Dacă acest lucru nu este posibil, activați luminile de urgență și marcați locul coliziunii, astfel încât să fie clar vizibil traficului care se apropie.
  • Solicitati datele personale ale piritului.. Informațiile care vor fi necesare pentru desfășurarea rapidă a procedurilor sunt: ​​numele, prenumele și numărul de înregistrare al vehiculului delincventului.
  • Faceți fotografii cu ambele vehicule (merită să faceți o fotografie a oricărui făptuitor al documentului).
  • Dacă mașina nu este potrivită pentru continuarea conducerii, vă sugerăm să apelați la camioanele noastre de tractare libere, Dacă alegeți să utilizați serviciile noastre (reparații, vehicule de schimb, carcasă pentru compensare), camionul de remorcare poate aduce imediat o mașină de schimb. (Este compania dvs. de asigurări capabilă să facă ceva de genul asta? La 2 noaptea de sâmbătă până duminică?)
  • Înainte de sfârșitul celor 24 de ore, informati compania de asigurări ca ati gost implicat într-o coliziune.
  • Spuneți-ne despre incident și ne vom asigura că întregul proces se desfășoară fără probleme.

CONTACT FCS ACCIDENT

Regulamin

72A George Street
Corby NN17 1QE
01536 666 666

117A Midland Road
Bedford MK40 1DA
01536 666 666