PRINCIPIUL NO WIN NO FEE*

În cazul în care avocatul nu reușește să obțină despăgubiri pentru client, acesta nu primește de la acesta nicio taxă pentru desfășurarea cazului.

PRINCIPIUL NO WIN NO FEE*

În cazul în care avocatul nu reușește să obțină despăgubiri pentru client, acesta nu primește de la acesta nicio taxă pentru desfășurarea cazului.

*TREBUIE SĂ ȘTIȚI:

*TREBUIE SĂ ȘTIȚI:

Principiul NO WIN NO FEE garantează că, dacă nu reușim să câștigăm cauza și să cerem despăgubiri, atunci nu veți suporta costuri. Vom acoperi cheltuielile aferente activității avocatului și desfășurarea procedurilor. Dacă un avocat reușește să câștige cazul, acesta va percepe numai 25% din suma compensației pentru sănătate. Aceasta înseamnă că orice alte elemente care compun valoarea finală a compensației, cum ar fi o rambursare pentru o mașină deteriorată, o rambursare pentru absența dvs. de la locul de muncă sau obiecte deteriorate în cursul unui accident, vă vor reveni 100%.

Conform acestei reguli, FCS Accident vă va oferi gratuit interpreți, vizite la fizioterapeuți și psihologi și, dacă este necesar, vă va pune la dispoziție o mașină de schimb pe care o puteți trece dacă nu vă puteți permite o mașină nouă după un accident de circulație. Costurile aferente acestor servicii vor fi recuperate din politica contravenientului, deci nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu acestea, iar utilizarea acestor facilități nu va afecta în niciun fel valoarea compensației dumneavoastră.

Dacă ați fost victima unui accident și ați colaborat cu compania noastră, NO WIN NO FEE este legea voastră sfântă și întotdeauna funcționează! Norma poate fi suspendată numai dacă în cursul procedurii se dovedește că persoana care a încercat accidentul a comis fraudă pentru a obține câștiguri financiare și a pregătit accidentul și dovezile sau a mărturisit neadevărul în timp ce a vorbit cu un avocat și medici. Desigur, nu trebuie să vă faceți griji că o ușoară greșeală în ceea ce privește raportul despre ceea ce sa întâmplat în ziua accidentului din locul dvs. va descalifica cazul dumneavoastră. Înțelegem perfect că accidentul este o experiență traumatizantă, iar memoria poate fi nesigură în cazul lui. Excepția se aplică numai în cazul fraudelor explicite, intenționate și preplanificate. În această situație, trebuie de asemenea să se aștepte ca cealaltă parte să solicite rambursarea costurilor suportate și va sesiza instanța în legătură cu extorcările.

Clientul nostru poate fi, de asemenea, taxat pentru vizite la fizioterapeuți, medici și terapeuți dacă ne cere să organizăm o vizită, nu apare și nu o anulează înainte de data la care va fi informat de către angajatul nostru. Dacă vă întoarceți la vizită sau o anulați în timp util, atunci nu veți suporta costuri!

CONTACT FCS ACCIDENT

Regulamin

72A George Street
Corby NN17 1QE
01536 666 666

117A Midland Road
Bedford MK40 1DA
01536 666 666